Partycatering

Wij verzorgen graag uw party, receptie of opening tot in detail. En dat voor een prima prijs en de beste kwaliteit.

· Klik hier voor meer informatie

Evenementen

Binnenkort een groot of klein evenement? Bel met Theo Witteveen. Van complete feesttent tot een uitgebreid buffet!

· Klik hier voor meer informatie

Evenementen

Een groot of klein evenement organiseren in de stijl die u wenst?  Dan moet u bij cateringservice Theo Witteveen zijn. Neem contact met ons op en ontvang een voorstel op maat! Theo Witteveen komt uit Buitenpost en heeft een bedrijf dat door jarenlange ervaring in de party horeca en evenementen wereld van alle markten thuis is. Theo Witteveen biedt een breed assortiment, heeft ruime kennis en verzorgt al uw catering wensen van begin tot het eind. Een goed georganiseerd feest vraagt om catering zonder zorgen, bij ons bent u dan aan het juiste adres!

Racing-EXPO-Leeuwarden-tuning-hal-min-1024x683

Racing EXPO leeuwarden
Theo Witteveen is organisator van de Racing EXPO in Leeuwarden. De grootste Auto & Motorsport, Design en Tuningbeurs van Nederland. De beurs herbergt alles waar je mee kunt racen, van Dakar trucks tot grasmaaiers en van professionele race teams tot hobbymatige auto en motorsport. Naast spectaculaire race demo’s vormen gepimpte wagens en tuning een belangrijk onderdeel van de beurs en ook standhouders met onderdelen, olie merken en banden ontbreken niet. En een race beurs zou geen race beurs zijn zonder de graag geziene pitspoezen. Kortom: alle facetten van auto en motorsport tref je aan tijdens Racing EXPO in Leeuwarden.

drakenboot-1-1024x576

Open Friese kampioenschappen Drakenbootrace
De Drakenbootrace in Kollum: een evenement waar Theo Witteveen bij betrokken is. Een botenspektakel op het water met mensen in vrolijke kleuren, teamspirit, competitie, buitenlucht, straattheater en muziek. Ieder jaar is het genieten bij het Drakenbootfestival voor deelnemers én toeschouwers aan de oevers van het Kollumer Kanaal.

 

Contact ons

Neem vrijblijvend contact met ons op. Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.